Ønsker du å bli medlem i klubben?

Tromsø Ryttersportsklubb ble stiftet i 1980 og holder til på eiendommen Sandnes, på Ringveien, rett nord for flyplassen på Tromsøya. I tillegg til å drifte en av Norges største rideskoler er det stor  aktivitet knyttet til sportslig satsning ca. 45 helger i året.

Medlemmene våre befinner seg i hele fylket og finnes i alle aldersgrupper og funksjonsnivå. Vi har ca 80 hester oppstallet, hvor av 24 av hestene er disponert av rideskolen.

Alle brukere av TRSO sitt anlegg må være medlemmer i klubben for å kunne benytte fasilitetene. (Det gjelder for eksempel oppstallører, forryttere og rideskoleelever osv.)

Medlemskontigent pr. år:

Barn: 500,-
Voksen: 750,-
Familie: 1050,-
Medlemsavgiften betales til konto nummer 1503 54 38693.

Last ned:
Innmeldingsskjema
Familiemedlemskapsskjema
Adresseendringsskjema

Utfylt innmeldingsskjema sendes til e-post: rideskolen@trso.no

Som medlem mottar du Hestesport 8 ganger i året. Du får bruke våre fasiliteter til redusert pris og kan delta på våre arrangementer.

Jeg vil dele: