Fornøyd lotterivinner på første ridetime


Mandag var rideskolekomiteen tilstede med kamera på en av rideskolens nybegynnergrupper. Vi ville få med oss at lotterivinneren skulle ta i bruk sin førstepremie. Kari Tangen har hesteinteresserte barn og barnebarn hun kunne overlatt kurset til men 72-åringen valgte å stige opp på hesteryggen selv. Der har hun ikke vært siden 50-tallet. Det gjør henne til den eldste rideskoleeleven vår og et bevis på at man aldri blir for gammel til å lære seg noe nytt. Rideskolekomiteen ønsker lykke til på vårens kurs!

Lotteriet gav en inntekt på 55.420,- som skal brukes til kjøp av hest/ponni. Tusen takk til alle ivrige loddselgere i klubben.

Trygge Remma og en hestevant leier er viktig for en nybegynner.


Det er mange ting å sjekke før rytteren kan går opp. Her får Kari Tangen hjelp til å stramme hjorden av sin datter Susanne Tangen.