Ponnistallgjengen


For å kunne bli med i ponnistallgjengen må du være over 10 år. Det er vekt og høydebegrensing for å få begynne der. Vi er avhengig av hele tiden ha små ryttere som kan ri de minste ponniene. Når man er begynt i ponnistallgjengen får man fortsette selv om man vokser 🙂

Du som kan være med i ponnistallgjengen må kunne det grunnleggende innen ridning og handtering av hest. Du må være villig til å lære og kunne ta på deg ansvaret. Foreldrene dine må være enig i at ponnistallgjengen tar mye tid og de må kunne være være med å hjelpe til, blant annet med å sette ut ponniene på helgestell og være tilstede ved ridning.

Om du fremdeles synes dette kan være noe for deg, ta kontakt med Ellen Sverdrup på e-post: ellen.sverdrup@tromso.kommune.no. Hun fører interesseliste for de som vil være med og sikrer at de som blir med i ponnistallgjengen kan nok og får god opplæring. Det er de som viser størst interesse og som hjelper mest til i stallen som blir prioritert når vi tar inn nye i ponnistallgjengen.

Jeg vil dele: